Crosshelmen - Motorhelm Kopen

Gepubliceerd sep. 10, 22
6 min read

Uw Motorhelmen Specialist

Wil je veilig de baan op dan zorg je dat je van kop tot teen beschermd bent. Dus niet alleen je hoofd maar je hele lichaam. Geen jeans en sandalen dus. Degelijke motorkledij is immers een investering die jou het leven kan redden. Lees ook welke beschermende motorkleding verplicht is in België en waarmee je nog rekening moet houden wanneer je met de motor de baan opgaat.

Bij ons kun je niet de goedkoopste motorhelmen kopen. Voor Chinese imitatie merken en brakke merken moet je naar de concurrent. Wij verkopen veilige, gecertificeerde helmen van degelijke, innovatieve Europese merken die met gevoel voor stijl zijn gemaakt. Denk aan ROOF, MT Helmets, BELL Helmets en Shark (Motorhelmen kopen bij Servicedealer). We hebben een selectie van motorhelmen voor mannen gemaakt.

Motorhelm, Helmen Voor Motor

Ideaal voor vrouwen die niet bang zijn om uit de bocht te vliegen. Met deze Shark op je hoofd ben je een echte eindbaas. Een mooie, uitgesproken jethelm. Deze motorhelm past bij iedere outfit. Een betaalbare motorhelm die ook nog eens mooi oogt. Ook populair als scooterhelm. Wat een motorhelm is dat zeg.

Daarnaast is dit een mooi en goedkoop alternatief voor de ROOF Boxer die twee keer zo duur is (Hoe koop je de juiste motorhelm?). Smaken en voorkeuren verschillen. Zo ook bij het kopen van een motorhelm. De een zoekt een integraalhelm om het volledige gezicht mee te beschermen. De ander een jethelm met een sportieve look and feel.

Motorhelm Kopen? - Het Grootste Aanbod

De Motorhelm, Alles Wat Je Er Over Moet WetenMotorhelmen - Gratis Verzending & Retour!

Bij MOTOMASU helpen en adviseren we je graag verder. Een motorhelm moet ten eerste vooral veilig zijn. Daarom verkopen we alleen goedgekeurde helmen en wordt elke helm bij ons standaard verzekerd. Zodat jij er goed uit blijft zien en met een goed gevoel de weg op kan gaan. Motorhelmen - Ruime voorraad.

Tegenwoordig is het (gelukkig) meer dan vanzelfsprekend om een helm te dragen tijdens het fietsen. Je wordt eerder verwijtend aangekeken wanneer je géén helm draagt dan wel, want in alle gevallen geldt: safety first. Voor iedere fietser zijn er daarom specifieke helmen in allerlei soorten en maten. Wij vertellen je op welk type fiets je welke helm draagt.

Motorhelmen - Motostore

Motorkleding, Motorhelmen, Motorlaarzen, MotoraccessoiresEen Motorhelm Kunt U Online Kopen

Zeker als je fietst met hoge temperaturen is een helm met goede ventilatie als het aan ons ligt een vereiste. Naast een goede ventilatie is aerodynamica een belangrijk aandachtspunt voor een racehelm. Bij fietsen is het zo: hoe sneller je rijdt, hoe meer luchtweerstand je creëert. Duurdere modellen streven vaak naar optimale ventilatie in combinatie met een zo'n licht mogelijke helm.

Op topsnelheid is je luchtweerstand namelijk het grootst. Shimano Benelux Wanneer het alleen om snelheid gaat en elke seconde telt is een aero- ofwel tijdrit-helm een must - motorhelmkopen.nl. Deze helmen zijn speciaal ontwikkelt in een windtunnel met het doel de luchtweerstand te minimaliseren, zoals bijvoorbeeld de Lazer Volante. Door het dichte ontwerp van de helm biedt een aero-helm vaak minder ventilatie.

Motorhelm Online Kopen

Shimano Ook voor gravellen worden er specifieke helmen gebruikt. Een voorbeeld van zo'n helm is de Lazer Century. Hier is de mate van ventilatie aangepast in een stijl die past bij gravelrides. Shimano Benelux Om met een mountainbike veilig door het bos te kunnen jagen is een mountainbike-helm onmisbaar - Motorhelm kopen? - makkelijk en snel. Ze onderscheiden zich van race-helmen omdat ze robuuster zijn en gewicht hier een minder grote rol speelt.

Deze beschermt je tegen zon, laaghangende takken en vuil en modder. Verder bieden ze meer bescherming voor het achterhoofd door de lagere schaal. Shimano Benelux Voor de echte dare devils onder ons die verder gaan dan gewoon mountainbiken zijn er full face-helmen. Deze helmen beschermen het hoofd volledig en zijn voorzien van een kinbeschermer.

Een Motorhelm Kopen; Waar Moet Je Op Letten?

Full face-helmen zie je vooral in het BMX maar worden ook gebruikt voor down-hill of extremere trails. Een fiets die we steeds vaker op de weg zien is de E-bike. Steeds meer mensen zijn zich daarom bewust van het dragen van een helm. Wat gezien de snelheden in combinatie met het gewicht van de fiets misschien ook wel zo verstandig is.

Open helm. De meest luchtige van de drie is de simpelste: de open helm... Integraalhelm. Dit is het allerveiligste type, maar meteen ook het meest dichte... Systeemhelm. Wil je kunnen switchen tussen de veiligheid van een integraalhelm en de vrijheid van een open helm? ... Crosshelm/Allroadhelm. Kies eerst een helm in een maat die past bij jouw gemeten hoofdmaat.

Motorhelm Kopen? - Het Grootste Aanbod

Probeer een vinger tussen je voorhoofd en de helm te duwen. Dit mag niet gaan... Schudt eens 'nee' met je hoofd... Houdt de helm even op. Het bekendste type motorhelm is de integraalhelm. Bij een integraalhelm is het hoofd helemaal omsloten en kan alleen het vizier geopend worden. Dit zorgt ervoor dat de integraalhelm het veiligste type helm is (Motorhelm online kopen).

Maar beschermt deze soort Arai motorhelm je ook het beste tegen letsel aan het hoofd? Uit een onderzoek is gebleken dat een integraalhelm je inderdaad meer zal beschermen tegen letsel in vergelijking met andere soorten helmen. Meet je hoofdomtrek net boven de oren: de omtrek in centimeter komt ongeveer overeen met de helmmaat.

Helm Kopen?

Vraag naar een helm met verstelbare binnenbekleding voor het beste draagcomfort. Jethelm. Je kent hem, die leuke helm die erg in trek is bij de fans van retromotorfietsen. Bij deze is je gezicht echter volledig vrij en is je gezicht dus niet beschermd bij een val... Denk eraan: je helm moet gehomologeerd zijn (officieel bekrachtigd).

De systeemhelm biedt het meeste ventilatie door het klapsysteem en maakt communiceren in stilstand gemakkelijker. De jethelm is meer geschikt voor gebruik bij mooi weer en bij wat lagere snelheden. De jethelm is een moderne helm met een ouderwetse look. Deze zul je daarom vooral tegenkomen op oudere (type) motoren zoals choppers.

Echt Alles Over De Motorhelm

De wangstukken mogen strak `aan` zitten. Deze vormen zich naarmate de helm vaker/langer wordt gedragen. Let op: merken en types kunnen qua pasvorm verschillen.

Dus je hebt een motor gekocht? Van harte gefeliciteerd! De volgende stap is het kopen van een uitrusting en je hebt besloten met een helm te beginnen. De meeste mensen beginnen overigens met de aanschaf van een helm omdat ze a) slim zijn, of b) ze door de overheid verplicht worden een goedgekeurd ‘potje’ te dragen - Online een motorhelm kopen: waar kun je uit kiezen?.

Crosshelmen - Motorhelm Kopen

Want wat betekenen al die termen zoals een EPS voering, het venturi-effect, Pinlock vizieren of schalen van een glasvezel/composiet materiaal nu eigenlijk? Een gewoon mens kan er geen soep van koken. Misschien is het verstandig om alle aspecten eens rustig de revue te laten passeren. Hopelijk loop je er dan geen hoofdpijn van op.

Maar dat terzijde. Ik kwam hier voor een helm met mooie grafische tekeningen, en niet voor een suf praatje over geëxpandeerd polystyreen. Bovendien, als jij het hebt over ‘rond ovaal’, bedoel je daar dan voorzichtig mee te zeggen dat mijn hoofd nogal dik is?” Laten we eerst praten over het begrip ‘pasvorm’.

Motorhelm Kopen? - Het Grootste Aanbod

Motorhelm Online KopenHelm Kopen, Grote Prijsverschillen Met Buitenland?


Tijdens een lange rit wordt dat alleen maar erger (Shop A-merken Motorhelmen). Een juiste pasvorm heeft alles te maken met de vorm en grootte van je hoofd. Er zijn helmen in de handel die de mogelijkheid hebben om losse vulstukken van verschillende grootte te gebruiken. Hiermee verfijn je de pasvorm van de helm.

Meer van Auto kopen

Navigation

Home

Latest Posts

Velgen En Autobanden Specialist

Published Feb 09, 23
7 min read

Laat Uw Auto Uitdeuken Zonder Spuiten

Published Jan 28, 23
7 min read

Garage Autobedrijf

Published Jan 13, 23
6 min read